Dabobel : Telecom Installations

Dabobel is een familiale onderneming gespecialiseerd in het bouwen en onderhouden van telecominstallaties voor GSM operatoren. Dabobel werd in 2004 door Dave en Bjorn Decancq opgericht. 2G, 3G, 4G (LTE), microwave bieden geen geheim voor Dabobel. Het hele team is dagelijks in de weer om het GSM-netwerk in Vlaanderen verder uit te bouwen. Permanente technische- en veiligheidsopleidingen (ao klim- & VCA-opleiding) zijn dan ook meer dan noodzakelijk om de hoogste service te blijven garanderen.

Dabobel weet zijn opdrachtgever steeds te verrassen door zijn correcte opvolging van werven, het hanteren van een strak tijdsschema en het afleveren van gedetailleerde as-built dossiers. Deze manier van werken wordt geapprecieerd, ook wanneer er een oplossing wordt gevraagd op moeilijk bereikbare locaties.

Met hun technische bagage, duidelijke coördinatie en doorgedreven opvolging is Dabobel uw partner in telecominstallaties. Bovendien kan Dabobel via een sterk netwerk van subcontractors in o.a. grondwerken en funderingen U steeds een totaaloplossing aanbieden.